944126_76502079
Roosendaal Keyzer is gespecialiseerd in maritieme, logistieke en commerciële aangelegenheden.

Visie

Roosendaal Keyzer Advocaten draagt openheid, efficiëntie en transparantie hoog in het vaandel. Samen met onze internationale vertakking en onze sterke academische inslag vertalen deze waarden zich in een hoge waardering in gidsen als Legal500 en Chambers.

Tweerichtingsverkeer

Openheid werkt in twee richtingen. Onze cliënten vertrouwen ons het roer toe, omdat ze weten dat Roosendaal Keyzer Advocaten voor een resultaatgerichte no-nonsenseaanpak staat. We huldigen het principe ‘één klant-één aanspreekpunt’. Dit komt de efficiëntie ten goede en verhoogt de transparantie. Ook al heeft u als cliënt één aanspreekpunt, onze advocaten houden wekelijks overleg en wisselen permanent hun ervaringen uit.

 

Internationaal netwerk

Onze tienkoppige bemanning werd in binnen- en buitenland geschoold en kan bogen op een ruime praktijkervaring. Hun gecumuleerde kennis staat borg voor een weloverwogen en efficiënte aanpak. Dankzij ons gedegen netwerk van internationale correspondenten kunnen onze cliënten bovendien zowel in binnen- als buitenland op onze ondersteuning rekenen.

Academische inslag

Het kantoor heeft tevens een sterke academische inslag. Onze kantoorleden publiceren en houden regelmatig lezingen over transportrechtelijke onderwerpen en doceren in dit vakgebied. Bovendien heeft Roosendaal Keyzer Advocaten bijgedragen tot de ontwikkeling van de nieuwe Belgische Zeewet. Deze diepgaande kennis van ons vakgebied ondersteunt en versterkt onze praktische aanpak van dossiers.

 

Duidelijke afspraken

Niet alleen in onze werkwijze, maar ook qua vergoeding spelen we open kaart en maken we duidelijke afspraken. Onze erelonen worden berekend op basis van een aantal factoren, waaronder gepresteerde uren, de inzet en complexiteit van de zaak, urgentie en het bereikte resultaat.  Op verzoek kunnen per dossier specifieke afspraken worden gemaakt.